Mai Marketing a Magyar E-kereskedelem Napján

mai marketing az E-kereskedelem napján

Az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozata szervezésében, szeptember 8-án várja a webáruház üzemeltetőket a Magyar E-kereskedelem Napja. A Lurdy Ház ad otthont az óriásrendezvénynek, mely prémium színvonalú konferencia előadásokkal, kiállítók sokaságával, személyes konzultációs lehetőségekkel és kiscsoportos workshopokkal áll a látogatók rendelkezésére.

Informálódj a legjobbaktól!

Az e-kereskedelem mind nagyobb szeletet szakít a piaci szegmensből. Nem véletlen, hiszen az elmúlt években egyre többen tértek át az online vásárlás kényelmére, s a kínálati oldal is ennek megfelelően módosult. Laikusok, kezdők és már gyakorlott szakemberek is számos kérdéssel állnak azonban a folyamatosan változó témához, sőt, sokan kifejezetten webáruház indítás előtt szeretnének részletesen tájékozódni. A Magyar E-kereskedelem Napja egyaránt segítséget nyújt mindazoknak, akik már e területen tevékenykednek, vagy egyelőre csak érdeklődnek az online kereskedelemben rejlő lehetőségekről, a felmerülő feladatokról.

Magyae E-kereskedelem Napja

A Mai Marketing a támogatók sorát is erősíti!

A szeptember 8-ai rendezvény előkészítése, megszervezése profizmust és hozzáértést követel meg, ebben pedig fontos szerep jut azoknak a támogatóknak, akik időt és energiát nem kímélve állnak a programok népszerűsítése, a tervezés mellett. A Mai Marketing csapata nemcsak kiállítóként lesz elérhető a helyszínen, hanem támogatóként is jelentős feladat hárul rá. Az online hirdetések, a kreatív megoldások kigondolása és a grafikai feladatok elvégzése mellett támogatói oldalról igyekeznek mindent megtenni a várhatóan sok izgalmat és érdekességet tartalmazó programok sikeréért.

támogatók

Évtizedes tapasztalattal a profizmusért

A Neubauer Tibor által összefogott szakemberek a hétköznapokban is azon munkálkodnak, hogy megrendelőik marketing jelenléte meghatározóvá válhasson saját piaci szegmensükben. A gyakran komplex tudást igénylő feladatok elvégzéséhez évtizedes tapasztalat társul, ami nem elhanyagolható szempont a hozzáértés és profizmus tekintetében. Ezt a tudást állítja ezúttal a Mai Marketing online marketing ügynökség a Magyar E-kereskedelem Napja szolgálatába. A támogatók között egyébként nem kisebb nevek szerepelnek még, mint a sokunk kedvencének számító FoxPost, a ShopRenter, vagy például az Ormosnet. A teljesség igénye nélkül is jól látható, hogy a szakma legjobbjai gondoskodnak arról, hogy az Ecommerce Hungary által megálmodott programsorozat a vártak szerint sikerüljön.

 

Találkozzunk a kiállítói térben!

A tudás és az információ hatalom, ez pedig a sikeresség tekintetében nélkülözhetetlen. Miért ne gyűjtenéd össze a területen tevékenykedő profik névjegykártyáit? Kérj díjmentes konzultációt, vagy beszélgess szakemberekkel egy jó kávé társaságában, és tudd meg, mi hiányzik webshopod előretöréséhez! A Mai Marketing szakemberei a kiállítói standoknál és a rendezvény támogatói között is megtalálható. Fordulj bizalommal hozzánk!

Jegyvásárlás