Nálunk Te vagy fontos.
Egy cél vezérel bennünket, hogy segítsünk Neked. Te aki olvasod ezeket a sorokat, keresel valami megoldást a problémádra, fellendítenéd, vagy bevezetnéd szolgáltatásod. Megnövelnéd termékeid eladását, webshopod forgalmát.

Jó hírünk van, tudunk segíteni!

Mégis kell kicsit beszélnünk magunkról is, hogy értsd miért vagyunk biztosak abban, hogy segítségedre lehetünk.

Egy évtizede segítünk hatékonyan és mérhetően, elégedettségi garanciával ügyfeleinknek, megannyi piaci szegmensben.

Legnagyobb tapasztalatot egészségügyi, gyógyszertári, kozmetikum, éttermi vonalon szereztünk, de adtunk el traktort is online (igen traktort nem tévedés).

Segítünk kisvállalkozóknak mérhetően ügyfeleket szerezni, feletölteni bejelentkezési naptárakat fotósnak, borházak eseményeit megtölteni, online jegyvásárlást kialakítani, marketingelni.

Szemléletünk a teljes körű segítség. Most még nem tudjuk Te milyen szegmensben keresel megoldást, de azt biztosan tudjuk, hogy szívesen segítünk megvalósítani céljaid.

Álandó csapattagjaink

Neubauer Tibor

Neubauer Tibor
CEO / SEO, WEBMESTER

Adott feladataid koordinálása, kapcsolattartás veled. Google kereső pozícióid javítása, weboldalad elkészítése, frissítése.

Miklós Krisztina

Miklós Krisztina
Grafikus művész

Az álomból valóság lesz, ceruzájából a szépség valósul meg, kreativitással, platformhoz igazított méret helyességgel tervezi meg megjelenésed, logod-tól a weboldaladig. Nyomtatott grafikáid életre kelti.

Kusper Zsolt

Kusper Zsolt
Marketing munkatárs

Marketing szemléletével megsokszorozza konverzióid. Google Ads és Facebook hirdetéseid felépítése és felügyelete, optimalizálása és kereső pozícióid, keresőből érkező forgalmad növelése.

Kőhegyi Nelli
Marketing munkatárs

Marketing stratégiád, weboldalad blog cikkeinek, termékeid kinézetének megjelenése, keresőből érkező forgalmad növelése, Facebook kommunikációd felelőse.

Kiss Anita

KISS Anita
Tartalom cikkírás

Blog cikkeid, magazin cikkeid megírója. Hihetetlen mennyi mindenről írt már, ismerete nagyon széleskörű és stílusa vonzza látogatóid blogodba.

Börcsök Attila
Linképítés, közzététel

Linkeid építője, tartalmaid publikálója. Precizitás, pontosság, fáradhatatlanság. Mindent, mindig publikál.

Külső segítő csapattagjaink

Külső segítségünkre van, profi fotós, videós a tökéletes megjelenéseidhez.