Bemutatkozás

Mai Marketing LTD.

Cégünk filozófiája a szolgáltatás. Nagy rendelkezésre állással, magasan kvalifikált csapattal szolgáljuk ügyfeleink céljait. Követhető, dokumentált tiket rendszer alapon végezzük feladatainkat.

Ötleteinkkel, meglátásainkkal és stratégiáinkkal célcsoportba tartozó embereket tudunk eljuttatni arra az online felületre, ahol konverzióként üzlet, jelentkezés, feliratkozás történik.

Mi a konverzióban hiszünk. Hány ember jelentkezett be webről, Facebookról. Hány ember töltötte ki a jelentkezési formot úgy, hogy azt jelölte meg, hogy a Facebook oldalról, a Google Adwords hirdetésből, Google organikus keresőből értesült a szolgáltatásról,
termékről.Szolgáltatásunk komplexitása maga a garancia az online sikerre.

Rendszereinkkel nem csak az ügyfelek, de konkurenciáik adatait is látjuk. Így szerzünk versenyelőnyt nagyon rövid idő alatt ügyfeleinknek.

Nálunk a számok beszélnek, minden felülethez az ügyfél is hozzáfér. Statisztikáinkban a kivonatok, a célok megvalósulása a konverzió jelent értéket. Mennyi ráfordításból, mekkora bevételt realizálhatott.

Az online marketingben éppen az a jó, hogy mindent tudunk mérni. Tud most jelenleg konverziós értéket? Mennyi pénzt költöttek akik online jelentkeztek és ehhez mennyi pénzt kellett ráfordítania?
Mi ilyen adatokat is szolgáltatunk ügyfeleinknek. Hiszen az ő céljuk a mi célunk. Ha az ő céljuk teljesül, akkor a mi célunk is.

Az egység részeként weboldal keresőoptimalizálás segítségével a Google organikus listákról embereket terelünk weboldalára. Kereső pozíciókat napi szinten monitorozzuk és Google kereső változással folyamatosan dolgozunk a megszerzett pozíciók megtartásán
és minél több új TOP10 , TOP3 pozíció megszerzésén.

Minden tevékenységünk alapja az egyszerű gondolkodás, a logikus tervezés, a tudatos precíz megvalósítás és a természetesség.

Ez vezeti munkánkat és szolgálja ügyfeleinket maximális megelégedettséggel.

 


Neubauer Tibor
MAI MARKETING LTD.
Director
MIS-Online Kft.
CEO